x exe Palvelusopimus ja hinta – Mams – Parempi elämä kotona

Toimimme pääkaupunkiseudulla | Soita arkisin klo 9-16
050 381 4608 Länsi-Helsinki, Länsi-Vantaa ja Espoo

Esittely ja
palvelusopimuksen tekeminen

rollaattori300

Siinä vaiheessa kun asiakas tai omainen suunnittelee palvelun aloittamista, tulemme mielellämme tapaamaan, esittäytymään ja kertomaan palvelustamme tarkemmin. Pidämme tärkeänä sitä, että asiakas saa etukäteen tutustua palvelun tuottajaan. Sovimme tapaamisesta, jossa käydään läpi palvelun tarve ja suunniteltujen palveluiden tavoitteet. Tämä esittely ja ensitapaaminen on asiakkaalle ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Jos palveluesittelymme ja ensitapaamisemme johtaa sopimukseen palvelun aloittamisesta, teemme yhdessä palvelusuunnitelman ja palvelusopimuksen. Palvelusuunnitelmassa määritellään mm. suunniteltujen palveluiden tavoitteet ja palvelusopimukseen kirjataan mm. sovitut toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Palvelusopimuksen voi asiakas halutessaan lopettaa milloin vain.

Palvelun hinta

Toimimme joustavasti, joten voimme tarjota palvelua asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan 1-5 kertaa viikossa. Yhden palvelukäynnin kestoksi voimme sopia esimerkiksi kolme tuntia ja asiakkaan tarpeen mukaan voi palvelukäynnin kestoa ja käyntikertoja lisätä tai vähentää. Palvelusopimuksen voi lopettaa milloin vain.

Rekisteröityneenä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajana voimme myydä palvelua ilman arvonlisäveroa palveluun oikeutetuille asiakkaille. Arvonlisäveroton tuntihintamme ilman kotitalousvähennystä on 36 €/h. Palveluihimme voi saada myös kotitalousvähennyksen. Tuntihinnaksi kotitalousvähennyksen jälkeen jää 18 € (hinnassa ei ole huomioitu omavastuuta 100 €). Tuntihintamme sisältää myös matka- ja kilometrikorvauksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy sivuilta www.vero.fi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös puhelimitse!